Moszkva cirkáló

20 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét.


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

17 hours agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország.

. 1 day agoMoszkva cirkáló. 1 day agoMegfékezték a Flotta Moszkva cirkálóján kitört lángokat. 21 hours agoAz orosz védelmi minisztérium közleményben ismerte el hogy elsüllyedt a Moszkva cirkálóhajó a Fekete-tengeren Ukrajna déli partjainál.

1 day agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. Ezt bizonyítják a Flightradar portál adatai. Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták - közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium.

A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára. Az amerikai légierő Air Force Boeing P-8A Poseidon tengeralattjáró-elhárító járőrrepülőgépét a Moszkva orosz rakétacirkáló közelében észlelték amelyen robbanás és tűz keletkezett. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló.

1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét. Ezen felül mondta a minisztérium a fő rakétafegyver nem sérült meg és a hajó is a. 0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója.

A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. 1 day agoEllenőrzés alatt tartják a Moszkva cirkáló fedélzetén keletkezett tüzet közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC.

Az ukránok korábban azt közölték hogy Neptun-rakétákkal mértek csapást az orosz hajóra az oroszok viszont a hajó fedélzetén található lőszerek felrobbanásával indokolták a legénység evakuálását. Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak. A tárca szerint a tűz okait vizsgálják.

Tegnap este ukrán források már azt állították. 1 day agoA Moszkva cirkáló égéséről ellentmondásosak a hírek. Neptun cirkálórakétákkal találták el és.

1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. 1 day agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja.

Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. A Moszkva nevet 1996-ban kapta.

A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért. A tárca azt állítja hogy a fekete-tengeri flotta zászlóshajóján nem láthatók lángok és már nem robbannak fel a lőszerkészletek sem.

22 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a.

1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő. Vágólapra másolva Link másolása.

13 hours agoA Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. A hajó hossza 1865 méter szélessége 208 méter volt. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. 10 hours agoCsütörtökön elsüllyedt az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva rakétahordozó cirkáló. 1 day agoOroszország tagadja hogy elsüllyedt volna a Moszkva cirkáló.

Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja. 23 hours agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló.

Ismét Kijevet lőtték az oroszok. A Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe. Cirkálórakétákkal találták el és.

Tegnap este ukrán források azt állították. Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. 1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját.

1 day agoAz Egyesült Államok légierejének gépét észlelték a Moszkva égő cirkáló közelében. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója.

A fő rakétafegyver nem sérült meg.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel